A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Сесія сільської ради: зміни до бюджету на 2017, зміни у структури виконавчого апарату, земельні питання, звіт депутатів.

Дата: 04.04.2017 08:59
Кількість переглядів: 763

Чергова дев’ятнадцята сесія Вертіївської сільської ради VII скликання відбулася 31 березня. На порядок денний було винесено понад двадцять питань. Свою роботи депутати почали з хвилини мовчання, якою вшанували пам'ять загинувших в Антитерористичній операції.

Серед основних питань – бюджетні. Депутати громади прийняли рішення виділити кошти Обласному онкодиспансеру на апарат для лікування хворих; кошти на купівлю десяти каналізаційних люків; підвіз дітей до школи за програмою «Шкільний автобус»; кошти на оплату членських внесків громадській організації «Виконавча дирекція Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських, селищних рад» та реагенти (1000 доз) для діагностики ВРХ на лейкоз в приватному секторі Вертіївської громади та інші.

Деякі питання порядку денного було відправлено на доопрацювання з різних причин. Так, депутати вирішили запросити на наступне засідання сесії представника Вертіївської амбулаторії ЗПСМ та пояснити на що саме потрібно гроші, адже кошти медичної субвенції повністю перераховані до району і в громаді не лишаються. Коли Ніжинський об’єднаний міський військовий комісаріат роз’яснить на яке «речове майно для особового складу» потрібні кошти, тоді будуть виділені кошти.

Депутати громади висловилися проти виділення коштів для Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос». Основною причиною відмови – мало користі для громади.

Рішенням сесії доповнено структуру виконавчого апарату, внесено зміни до Регламенту роботи виконавчого комітету сільської ради та введено в члени виконавчого комітету керівників відділів.

Серед земельних питань головним стало надання згоди на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування культурно-спортивного комплексу в с. Вертіївка (клуб). Також прийняли рішення про припинення права користування земельною ділянкою; затверджено проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затверджено технічну документацію із землеустрою та інше.

Наприкінці засідання депутати Ніколаєнко Н. та Клюзко Г. прозвітували про свою роботу за рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь