A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вертіївчанину Дмитру Суярку вручив нагороди губернатор

Дата: 07.04.2017 18:21
Кількість переглядів: 746

4 квітня голова Чернігівської обласної державної адміністрації  Валерій Куліч зустрівся з спортсменами та вручив грошові винагороди відділення Національного олімпійського комітету в області та поцікавився враженнями гостей про виступ на чемпіонаті світу. Серед запрошених був вертіївчанин Дмитро Суярко – бронзовий призер чемпіонату світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату і вадами зору та його наставник.

Дмитро серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату хлопець за підсумками етапів Кубків світу сезону 2016-2017 років в загальному заліку визнаний кращим спортсменом з лижних гонок та нагороджений Великим Кришталевим глобусом.

У розмові з губернатором Дмитро, жартуючи, називає себе «бронзовим хлопчиком». Адже у своєму арсеналі більшість нагород має саме за третє місце. На змаганнях такого рівня випробовує себе лише другий сезон, тож результати вражають: 2017 рік – бронзовий призер чемпіонату світу (Німеччина) цього ж року — чемпіон, срібний та триразовий бронзовий призер Кубків світу (Україна, Корея, Японія); 2016 рік – дворазовий бронзовий призер Кубків світу (Німеччина, Фінляндія).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь